ИМКА ДОБРИЧ - Ние изграждаме ...

ИМКА ДОБРИЧ НАБИРА МЛАДЕЖИ ЗА Международно обучение

ИМКА ДОБРИЧ НАБИРА МЛАДЕЖИ ЗА Международно обучение на тема "Дигитална демокрация"
в Заарланд (Германия) и Страсбург (Франция)
29 март - 03 април 2020

Ако сте на възраст от 16 до 25 г. и имате желание да се включите, моля, кандидатствайте като попълните формуляра за кандидатстване до 10 февруари 2020:
формуляр за кандидатстване и подробности: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQKc3jkRollZIECjus6_r_rvh4VzXnztNAgfuWnY7X4Smxlg/viewform?vc=0&c=0&w=1

При възникнали въпроси: ymcadobrich@gmail.com
Телефон за връзка: +359888887857

Повече информация:
За младите хора у нас дигитализацията е нещо съвсем нормално и всеки борави с интернет и навигира дигиталния свят от най-ранна детска възраст. Дигитализацията ни помага и спестява време и ресурси, но може да крие и много заплахи - например, за личните ни данни или данните на фирми, а защо не и национални институции. Основни теми на обучението ще включват фалшивите новини, заплахи и предизвикателства пред демокрацията от дигиталния свят, кибер игри и симулации, дигитални умения и др. Обучението включва целодневна екскурзия до Страсбург (Франция) с работно посещение на Съвета Европа. Таксата за участие е 140 евро, която се изисква от немските партньори и трябва да се предплати. Покрити са настаняване, изхранване по време на обучението, екскурзия до Страсбург с посещение на Съвета на Европа, обучение по дигитална демокрация и безплатно ползване на фитнес, тенис на маса, билярд, футбол на маса и стерео-стая. Пътуването от България ще се осъществи със самолет като средствата за самолетния билет ще ви се възстановят, в случай, че сте спазили насоките на организаторите от ИМКА Добрич. Ще се осъществи обмен между младежи и ученици от България, Германия и Полша. Предстои второ обучение в Полша през есента, за което ще има друга обява, но имате възможност също да бъдете включени. Обучението е насочено към млади хора и ученици.
Този уебсайт е осъществен с помощта на www.ngobg.info